Hrvaško pretresajo novi umori

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Na Hrvaškem je 21-letnik ubil svojo mamo. Policija ga je našla šele, ko je krut umor prijavil sam.
Oglej si celoten članek

Včeraj okrog 18. ure je zadrska policija našla truplo 40-letne ženske, ki naj bi ustrezalo ženski, ki je pogrešana od 26. februarja, poroča 24sata.com.

Našli so jo v cisterni za vodo v hiši, kjer je živela skupaj z mamo, ki je izginotje tudi prijavila.
Da je hčerka pogrešana, je opazila šele 1. marca, ko se je vrnila iz bolnišnice. Policija je takoj začela iskati žrtvinega sina, vendar ga ni našla. Kasneje se je policiji javil sam in umor priznal.

Po neuradnih podatkih žrtvinega strica je bil sin redni obiskovalec popravnega doma, živel pa je malo pri mami, malo pri babici.

Da gre za umor, je potrdil tudi državni tožilec Boris Babič, piše 24sata.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.