Hrvat med sestankom pretepel Slovenca

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Hrvaška policija je kazensko ovadila 34-letnega Hrvata, ki je z udarci v glavo hudo poškodoval 35-letnega Slovenca.
Oglej si celoten članek

Z njim se je po navedbah policije sprl med poslovnim sestankom na območju Liburnije, besedni spor pa je prerasel v fizični obračun.

Policija je kazensko ovadbo zaradi povzročitve hudih telesnih poškodb vložila po končani kriminalistični preiskavi, so danes sporočili iz primorsko-goranske policijske uprave.

Policija sumi, da se je Hrvat s Slovencem sprl pred dvema dnevoma. Najprej se je z njim sprl verbalno, nato pa ga je fizično napadel in pri tem večkrat udaril v glavo.

Poškodovanemu Slovencu so nudili zdravniško pomoč in ugotovili hudo telesno poškodbo. Napadalec je medtem pristal v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:06 9. December 2023.

    spletni časopis z najbolj ogabnimi reklamami...ne, hvala !

  • 00:29 7. December 2023.

    Pisec dotičnega članka verjetno ni končal osnovne šole.

  • 17:19 6. December 2023.

    Črna kronika iz STA potem pa, v vse domače medije. Ta tiskovna agencija res ni državnega denarja vredna..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.