Hrvati pripravili novost, ki bo razveselila turiste

Foto: Katarina Pernat razno 16.08.13. trajekt, split, jadrolinija, foto: katarina pernat Foto: Profimedia Trajekt Jadrolinija Foto: Profimedia Jadrolinija
Pred začetkom glavne turistične sezone so Hrvati pripravili novost za turiste.
Oglej si celoten članek

Hrvaška ladijska družba Jadrolinija je pripravila aplikacijo za mobilne telefone mJadrolinija, ki omogoča nakup vozovnic na spletu. Aplikacija v hrvaškem in angleškem jeziku ponuja hitrejši pristop do informacij, kot so cene vozovnic, vozni red in stanje v ladijskem prometu, je objavila Jadrolinija na svoji spletni strani.

Z novo aplikacijo želijo zmanjšati gnečo v trajektnih pristaniščih, saj bo z uporabo mobilne aplikacije ob predstavitvi črtne kode vozovnice možen vstop na ladje.

Jadrolinija je lani z raziskavo ugotovila, da uporabniki niso bili zadovoljni z njihovimi storitvami na spletu, zato so se odločili, da bodo del storitev prenesli na mobilno aplikacijo, ki bi omogočala nakup vozovnic in dostop do informacij na uporabnikom prijaznejši način.

Aplikacija omogoča oblikovanje osebnih profilov uporabnikov, ki bodo lahko shranjevali svoje nakupe in si tako v prihodnje še skrajšali čas nakupa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.