Huda nesreča avtobusa

Foto: EPA
Foto: EPA
V bližini mesta Ávila v osrednji Španiji je davi zapeljal s ceste in se prevrnil avtobus, potniki pa so ostali ujeti v ponesrečenem vozilu.
Oglej si celoten članek

Najmanj devet ljudi je umrlo, še 21 pa naj bi bilo huje ranjenih.

"Potrjujemo devet mrtvih, pet huje ranjenih in več kot deset lažje ranjenih v nesreči avtobusa," je povedal tiskovni predstavnik reševalnih služb v regiji Castile-Leon.

Najhujša prometna nesreča

Vzrok nesreče še ni znan, preživeli potniki pa so ocenili, da bi to lahko bila prevelika hitrost. Šlo naj bi za najhujšo prometno nesrečo v Španiji v zadnjih petih letih. Aprila 2008 je turistični avtobus trčil s terenskim vozilom, pri čemer je umrlo devet Fincev, še 22 tujih turistov je bilo ranjenih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.