Huda nesreča, dva delavca komunale mrtva, trije v bolnišnici

Foto: Pixsell Smrtna nesreča ob vzdrževanju kanalizacije v občini Čepin
Dva delavca sta mrtva, trije v bolnišnici, je potrdila osiješka policija.
Oglej si celoten članek

V Čepinu pri Osijeku sta je ob vzdrževanju kanalizacije prišlo do hude nesreče. Umrl je delavec podjetja Vodovod Osijek, delavec čepinskega komunalnega podjetja Urednost, trije delavci (eden iz podjetja Urednost in dva iz vodovoda) pa so v osiješkem kliničnem centru.

Do nesreče je prišlo na prečrpovalni postaji kanalizacije na križišču ulic Papuk in Kalničke. Kaj se je zgodilo, še ni jasno.

Občina Čepin je na svoji spletni strani objavila potrdila novico in izrekla iskreno sožalje družinama umrlih. Obžalujejo, da je prišlo do takšne tragedije, čeprav so bili reševalci in gasilci zelo hitro na kraju nesreče.

Po prvih informacijah se je eden od delavcev spustil v kanalizacijski jašek, kjer mu je postalo slabo, drugi se je nato spustil do njega, tudi njemu je postalo slabo in oba sta umrla, najverjetneje zaradi zastrupitve s plinom. Druge, ki so jima šli na pomoč, so uspeli rešiti, iz jaška so jih potegnili gasilci.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:44 19. Junij 2018.

    Prosim, ne vznemirjajte Slovenskega naroda s tujimi nesrečami....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.