Huda nesreča, dva mrtva, trije v kritičnem stanju

Foto: ePodravina.hr Prometna nesreča Foto: ePodravina.hr Prometna nesreča Foto: ePodravina.hr Prometna nesreča Foto: ePodravina.hr Prometna nesreča
Dve osebi sta mrtvi, tri se borijo za življenje, življenje treh ni ogroženo.
Oglej si celoten članek

To je epilog hude nesreče, ki je danes približno dvajset minut pred četrto uro zjutraj zgodila na obvoznici hrvaškega mesta Đurđevac, ki leži približno na pol poti med Koprivnico in Virovitico. 

Audi je v ovinku zapeljal na drugo stran ceste, ko je nasproti pripeljal passat. V silovitem čelnem trčenju sta umrla dva domačina stara 22 in 26 let, voznik in sovoznik, še dva fanta iz audija stara 31 in 33 let pa so hudo poškodovana odpeljali v bolnišnico.

V passatu je bila štiričlanska družina iz Starigrada, 50-letni voznik, 47-letna ženska in 19-letno dekle se borijo za življenje, medtem ko je 14-letna deklica hudo poškodovana in ni v kritičnem stanju. 

Po poročanju portala ePodravina je do nesreče prišlo na ovinku blizu bencinske postaje, fantje v audiju pa naj bi se vračali z zabave.

Policija je sporočila, da je audi vozil 22-letnik, na drugo stran ceste pa je zapeljal v desnem ovinku. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:42 29. September 2019.

    če ni vklučenih Slovencev , ne objavljajte !

  • 18:23 29. September 2019.

    pa kva je to hrvaški cajtng...jebela cesta koga zanima nesreča v zabačenem hrvaškem selu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.