Huda nesreča, mlado nosečnico vrglo iz vozila

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Za življenje nosečnice se še borijio.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o hudi nesreči, ki se je zgodila v ponedeljek okoli 18. ure v kraju Kovačevac v bližini Nove Gradiške ob meji z Bosno in Hercegovino.

V nesreči sta se težko poškodovala voznik in njegova 19-letna žena. Poškodovano dekle je noseča in se v bolnišnici bori za življenje. 

"Poškodbe so težke in življenjsko ogrožujoče, pacientko pripravljamo za prevoz v Zagreb," je včeraj zvečer za hrvaške medije povedel Josip Kolodzijej, direktor Splošne bolnišnice Nova Gradiška. 

xxx

Nesreča se je zgodila v kraju Kovačevac v rahlem ovinku, ko je bilo vozilo na poti proti Novi Gradiški. Zaradi spolzkega vozišča in neprilagojene hitrosti je vozilo zaneslo in prevrnilo.

V vozilu naj bi bile tri osebe, poleg voznika in njegove žene še mlajši sopotnik.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • jj1
    08:38 19. Marec 2019.

    Romi

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.