Huda nesreča. V avtomobilu slovenskih registrskih oznak dva mrtva.

Foto: PrtScr 24sata
Foto: PrtScr 24sata
V trčenju sta umrla dva potnika, trije so hudo poškodovani.
Oglej si celoten članek

Do prometne nesreče je prišlo v ponedeljek popoldne pri Vojniću. V trčenju sta umrla 58-letni voznik in 56-letni sovoznik iz avtomobila s slovenskimi registrskimi oznakami. V istem avtomobili sta potovala tudi 65-letni in 19-letni moški, ki sta utrpela hude poškodbe. V avtomobilu avstrijskih registrskih oznak se je huje poškodovala 20-letna potnica. 

Trojica poškodovanih je v bolnišnici v Karlovcu. 20-letna ženska je uspešno prestala operacijo, njeno stanje je stabilno, ostaja pa do nadaljnjega na intenzivni negi. Zahtevno operacijo je prestal tudi 19-letni potnik, ki je prav tako na intenzivni negi, 65-letni moški naj bi bil izven smrtne nevarnosti. 

Policija je po ogledu kraja prometne nesreče sporočila, da voznik avtomobila slovenskih registrskih oznak ni prilagodil vožnje razmeram in je izgubil nadzor nad vozilom. Zapeljal je na nasprotni vozni pas in trčil v tovornjak zagrebških registrskih oznak, ki je imel priklopljeno prikolico s slovenskimi registrskimi oznakami. Po silovitem trčenju je avtomobil odbilo v avtomobil avstrijskih registrskih oznak, ki ga je nato odbilo v zaščitno ograjo. 

Po neuradnih informacijah portala 24sata so bili v avtomobilih državljani Bosne in Hercegovine, ki so se vračali v Bosno z dela v tujini. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.