Huda nesreča vlaka pri Milanu

Foto: Epa Nesreča vlaka pri Olympii Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu Foto: Epa Železniška nesreča pri Milanu
V iztirjenju vlaka pri Milanu najmanj dva mrtva in deset huje poškodovanih.
Oglej si celoten članek

V bližini Milana je davi iztiril primestni vlak, pri čemer sta po prvih podatkih umrla najmanj dva človeka, deset ljudi je bilo huje poškodovanih, kakih sto pa lažje, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Na mesto nesreče so napotili več deset reševalnih vozil in gasilce. Vzrok iztirjenja vlaka, ki je bil na poti iz Cremone v Milano, še ni znan. Fotografija je simbolna. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:44 26. Januar 2018.

    Se je kdo vprašal zakaj so šine pobarvane v belo ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.