Huda nesreča vozila s slovenskimi tablicami

Foto: emedjimurje.rtl.hr Prometna nesreča Foto: emedjimurje.rtl.hr Prometna nesreča Foto: emedjimurje.rtl.hr Prometna nesreča Foto: emedjimurje.rtl.hr Prometna nesreča
Na Hrvaškem se je včeraj popoldan zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bili poškodovani dve osebi.
Oglej si celoten članek

Na cesti med naseljema Mačkovci in Slemenice sta ob 17.15 trčili osebni vozili. Na kraj dogodka so prispeli reševalci nujne medicinske pomoči, policija in gasilci, cesta pa je nekaj časa bila zaprta za promet.

Poškodovani osebi so odpeljali v bolnišnico v bližnjem Čakovcu, po poročanju spletne strani emedjimurje, naj bi bilo eno vozilo opremljeno s slovenskimi registrskimi oznakami.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.