Huda nesreča šolskega avtobusa, umrla dva otroka

Foto: Profimedia
V Nemčiji se je zgodila tragedija, v kateri sta umrla dva otroka, 20 učencev pa je bilo ranjenih.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročajo o hudi nesreči, ki se je pripetila v zvezni deželi Thüringen v osrednji Nemčiji. Šolski avtobus je okoli 7.30 na spolzki cesti zdrsnil po pobočju in končal v potoku. "Po prvih podatkih je bilo huje poškodovanih več otrok,“ je povedala tiskovna predstavnica tamkajšnje policije Alexandra Hoodt. Le kratek čas zatem pa so oblasti sporočile, da sta v nesreči umrla dva otroka, več kot 20 otrok pa je bilo ranjenih. Med ranjenimi je tudi voznik. V času nesreče je bila na tem odseku ceste gosta megla.

To pa ni bila edina nesreča, ki je danes pretresla Nemčijo. Na Bavarskem je šolski avtobus ob 7. uri zdrsnil s ceste in trčil v drevo. Voznik je bil huje poškodovan, v bolnišnici pa se zdravi tudi devet otrok. Na srečo nihče ni v smrtni nevarnosti.

Ste že naročeni na Joongloo?

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.