Hudo bolan 6-letnik staršema pustil sporočilo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na spletnih omrežjih je zaokrožila ganljiva pripoved matere umrlega 6-letnega fantka, ki je objavila njegovo zadnje sporočila svojima staršema.
Oglej si celoten članek

6-letni Leland Shoemake je za posledicami hude infekcije v bolnišnici v Atlanti umrl v petek; ko je njegova mama prišla domov, da bi vzela oblačila, v katere naj bi ga po obdukciji oblekli, je našla sporočilo, ki ga je njen sin namenil njej in svojemu očetu.

V sporočilu jima sporoča, da ju ima rad in da je še vedno z njima.

Sporočilo se je dotaknilo številnih Američanov, o bolnem fantku so poročali številne mediji. Infekcija, ki je najbolj prizadela njegove možgane, se je razvila pred kakim mesecem, natančno kaj jo je povzročilo, naj bi zdravniki ugotovili šele s pomočjo obdukcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:51 30. September 2015.

    Mogoče prevara zaradi denarja,Ki ga imajo zbranega že 16.000$<br />https://www.gofundme.com/LelandShoemake<br />Ne bi bili prvi,niti zadnji.

  • 14:36 30. September 2015.

    Ne deluje mi kot pisava 6 letnika...

  • 13:58 30. September 2015.

    Žal poznam podoben primer tudi pri nas.... :-(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.