Ikea napovedala spremembo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Načrtujejo, da bodo novost začeli preizkušati že prihodnje leto.
Oglej si celoten članek

V podjetju Ikea se pripravljajo na spremembo načina prodaje izdelkov. Od januarja 2018 naj bi poskusno prodajali svoje izdelke tudi prek spletnih strani drugih ponudnikov. 

Ikeine izdelke naj bi tako lahko kupovali prek strani, kot sta Amazon in Alibaba. Trenutno je njihove izdelke moč kupiti zgolj prek njihove spletne strani. Kot pravijo, je nastopil čas za spremembe. Na katerih platformah bodo izvajali testiranje, niso želeli razkriti. 

Na spremembe se Ikea odziva tudi tako, da testira manjši format trgovin ter pospešuje integracijo trgovin in spleta, da bi se tako prilagodili novim načinom nakupovanja. 

Medtem pa v Sloveniji še vedno čakamo na začetek gradnje trgovine, ki naj bi zrasla v ljubljanskem BTC. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.