Ikea odpoklicala te izdelke

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Španija je v sistem hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih na skupnem evropskem trgu prijavila tri modele stropnih luči Ikea," so sporočili z zveze potrošnikov.
Oglej si celoten članek

Gre za okroglo stropno luč, izdelano na Madžarskem.

Plastični deli s katerimi pritrdimo luč na strop ne vzdržijo predpisane teže. Plastična držala se lahko zlomijo, zato obstaja nevarnost poškodbe. 

Luči ne ustrezajo direktivi o nizko napetostnih proizvodih. Kot so sporočili iz Ikee je do sedaj prišlo do dveh poškodb, v enem primeru so morali rano poškodovanega zašiti. 

"V primeru, da imate katero izmed teh luči doma, jo lahko vrnete v trgovino. Kot obljubljajo pri prodajalcu, vam bodo kupnino vrnili," svetujejo na zvezi potrošnikov.

Več informacij lahko dobite na IKEA Avstrija in IKEA Italija. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.