Indijo zajel smrtonosen mraz

Foto: Žurnal24 Na fotografiji je moški iz indijskega mesta Chandigharh, ki si v zelo hladnem ju
Severni del Indije je zajel hud mraz. V zadnjih dneh je umrlo najmanj 27 ljudi.
Oglej si celoten članek

Hladno vreme je med drugim tri žrtve zahtevalo v indijski zvezni državi Džamu in Kašmir, kjer so se temperature spustile 23,6 stopinje pod ničlo. Iz države Utar Pradeš pa so v soboto poročali o petih smrtnih žrtvah mraza.

Hladno je tudi v indijski prestolnici New Delhi, kjer je zadnje dni okoli šest stopinj manj od dolgoletnega povprečja. Po napovedih vremenoslovcev se bo mraz v več indijskih zveznih državah nadaljeval še najmanj do sobote.

Poleg mraza je prestolnico zajela tudi gosta megla, ki je povzročila tudi ustavitev letalskega prometa. Večina indijskih domov nima centralnega ogrevanja, kot je to običajno za zahodne države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.