Invalid se je utapljal in umrl, mularija je gledala in se smejala

Foto: EPA ameriška policija Foto: Profimedia Ameriška policija Foto: Shutterstock ameriška policija
Policija je pet najstnikov aretirala.
Oglej si celoten članek

Floridska policija je objavila posnetek skupine petih najstnikov, ki so se prejšnji teden norčevali iz 31-letnega invalida Jamela Dunna, ko se je utapljal v ribniku.

Govorili so mu, da se bo utopil in umrl, se smejali in vzklikali, naj ne računa na njihovo pomoč. Dunn je potem res umrl.

Policija je prijela in zaslišala vseh pet najstnikov, ki so svojo bizarno zabavo posneli, vendar ne bodo utrpeli nobenih posledic, razen morda od staršev.

Policijski šef mesta Cocoa Mike Cataloupe je dejal, da so se mulci obnašali nečloveško in okrutno, vendar kazenskih ovadb ne bo, ker na Floridi ni zakona, ki bi zahteval, da se pokliče pomoč ali pomaga ljudem v težavah.

Florida ima po drugi strani zakon, ki dovoljuje usmrtitev človeka, če se kdo počuti ogroženega.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:36 23. Julij 2017.

    To je samo ogledalo, kakšen odnos imajo Američani do sočloveka... Pa naj še kdo reče, da imajo vzoren pravni sistem. …

  • 16:23 22. Julij 2017.

    Prasci ! ! ! Takšni in drugačni.

  • 15:26 22. Julij 2017.

    odvisno kako so vzgojeni,otrok je ogledalo staršev,pika,potem pa so ostali dejavniki,ki negativno vplivajo na njih,družba itd.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.