Iskali so jo z dronom, našli so jo mrtvo

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Izginila je v središču Šibenika.
Oglej si celoten članek

Pred tremi dnevi, 27. 6., je v središču Šibenika je izginila starejša ženska, britanska državljanka. Oddaljila se je od svoje skupine, s katero si je v spremstvu vodnika ogledovala mesto, piše hrvaški portal Index. Kmalu so o njenem izginotju obvestili šibeniško-kninsko policijsko upravo in začeli iskanje. Naslednji dan, 28. junija, se je na poziv lokalnih policistov v iskanje vključila gorska reševalna postaja Šibenik. Z dronom so pregledali mestno jedro, kjer se je po izločitvi iz skupine po podatkih policije gibala oseba. Vendar je niso našli.

Ker so policisti prišli do novih spoznanj, so včeraj, ponovno angažirali dron in preiskali okolico železniške postaje in pristanišča. S pregledovanjem posnetkov iz drona je bila v neposredni bližini pristaniškega skladišča opažena oseba. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da gre prav za izgubljeno Britanko, ki je bila mrtva.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.