Italija: "Pozor, prostitutke!"

Foto: Žurnal24 (Foto: Daily Telegraph)
V italijanski pokrajini Treviso zadnje čase voznike precej bega prometni znak, na katerem je naslikana prijateljica noči, pod njo pa piše "Pozor, prostitutke!"
Oglej si celoten članek

Nenavadni trikotni prometni znak je domišljeno izoblikovan: kot lahko vidite na fotografiji, je v sredini ženska s torbico in kratko obleko. Napis na znaku naj bi očitno ljudi opozoril na bližino prostitutk.

A pešci in vozniki jeklenih konjičkov so se že pritožili, da jih znak bega: ni jim jasno, ali znak sporoča, naj se bojijo, da jim bo pot prekrižala prostitutka ali samo to, da pač v bližini delujejo prostitutke.

Kot je dejal tamkajšnji prebivalec Dino Vezino: "Vozil sem se v službo, videl ta znak in seveda sem moral upočasniti, da sem si ga lahko bolj podrobno ogledal. Nisem mogel verjeti − ženska na tabli nosi mini krilo, visoke pete in ima ogromne prsi. Enostavno nisem dojel, čemu služi ta znak."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.