Italija še brez novega milijonarja

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
V Italiji tudi tokrat ni bila izžrebana dobitna kombinacija igre loto, ki je bila vredna kar 102,5 milijona evrov. V sobotnem žrebanju se bodo tako lahko igralci potegovali za 105 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Gre za doslej najvišji dobitek v Italiji v zgodovini, po navedbah italijanskih medijev pa je to trenutno tudi najvišji dobitek lota na svetu. Ta vsota se bo, potem ko ni bila izžrebana dobitna kombinacija šestih številk, še povečala; v naslednjem žrebanju v soboto bo tako v igri že 105,3 milijona evrov.

Glavni dobitek so v igri Superenalotto nazadnje izžrebali 31. januarja, ko je pravilno kombinacijo šestih številk na svojih lističev obkrožilo pet ljudi - vsak je tedaj dobil osem milijonov evrov. Doslej največji dobitek v igri Superenalotto, v kateri sodelujoči izbirajo med številkami od 1 do 90, je znašal 100 milijonov evrov; oktobra 2008 ga je dobil prebivalec Catanie na Siciliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.