Italijanski karabinjer ubil hčerki in si sodil sam

Foto: EPA Karabinjeri preiskujejo kraj, kjer so streljali na Roberta Adinolfija. Strelec j Foto: Profimedia Karabinjerji Foto: EPA Karabinjeri preiskujejo kraj, kjer so streljali na Roberta Adinolfija. Strelec j
Italijanski karabinjer je danes hudo ranil svojo soprogo, nato pa ubil njuni hčerki in si sodil sam.
Oglej si celoten članek

Družinska tragedija se je zgodila v kraju Cisterna di Latina, kakih 70 kilometrov jugovzhodno od Rima.

Karabinjer Luigi Capasso je 39-letno soprogo, s katero sta bila v postopku ločitve, presenetil okoli 5. ure zjutraj, ko se je odpravljala na delo, v garaži pod njenim stanovanjem. Potem ko je s pištolo streljal vanjo, jo je pustil tam ležati z ranami v prsnem košu, rami in obrazu.

Nato se je 44-letnik zaklenil v njeno stanovanje s 14- in 8-letnima hčerkama. Več ur je zavračal pozive policijskih pogajalcev, naj se preda. Po devetih urah neuspešnih prizadevanj se je policija odločila za vdor v stanovanje, kjer so našli tri trupla, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa.

Ženo so v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico v Rimu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.