Iz bolnišnice pobegnil pacient, pozitiven na koronavirus

Foto: Epa Hrvaška koronavirus
Iz Reške bolnišnice je pobegnil tujec, policisti z maskami in rokavicami preiskujejo okolico.
Oglej si celoten članek

Včeraj sta bila na infektološko kliniko reške bolnišnice sprejeta dva migranta s simptomi, ki jih povzroča kokronavirus. Danes zjutraj je test pri enem potrdil, da ima covid-19, poroča Jutarnji list. Prav ta pacient, pri katerem je bila potrjena okužba, naj bi danes okrog enih iz bolnišnice pobegnil in ga še iščejo. 

Edina uradna informacija je bila najprej, da je z enega od oddelkov pobegnil pacient, zdaj se je bolnišnica oglasila z uradno izjavo. 

"Pacient je bil v bolnišnico priveden v spremstvu policije kot del skupine tujih državljanov. Test je potrdil, da je pacient covid-19 pozitiven, a ni imel simptomov ali zdravstvenih težav. Pacient, ki je samovoljno zapustil ustanovo, je v policijskem postopku," so zapisali v uradni izjavi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:44 8. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.XLady.fun

  • 22:04 7. September 2020.

    Vauu. Iskala ga bo cela država. Evo, še en razlog več, da uvedejo obvezno Covid tracking ap,p saj smo vendarle …

  • 22:03 7. September 2020.

    upam da se je zatekel v naše javne hiše...rtv...pop tv..kanal a ipd

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.