Iz Bruslja v Bosno s taksijem, plačala pa ni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pot iz Bruslja do Bosne je žensko peljala čez več držav in stala več kot 4700 evrov. Na cilju pa je bil taksist negativno presenečen.
Oglej si celoten članek

Pred železniško postajo v Bruslju je ženska vstopila v taksi in vozniku dejala, da želi v mesto Doboj  v Bosni na obisk k družini. Presenečen nad željo je voznik zahteval, da mu vnaprej plača 260 evrov.  

Pot iz Belgije v Bosno ju je peljala čez Luksemburg, Nemčijo, Avstrijo, Slovenijo in Hrvaško. Po 17 urah vožnje in 1600 prevoženih kilometrih pa je taksista čakalo presenečenje. Ženska je namreč priznala, da nima 4.450 evrov, kolikor bi morala še poravnati za pot. 

Ker mu ni plačala, taksistu ni preostalo drugega, kot da jo prijavi na policijo, ki dogodek preiskuje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.