Iz celice v luksuzno stanovanje?

Foto: Žurnal24 Strauss-Kahn je plačal milijon dolarjev varščine. (Foto: Reuters)
Nekdanji direktor Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Strauss-Kahn je nekaj po deseti uri po srednjeevropskem času zapustil zaporniško celico in se odpravil na prestajanje hišnega pripora v luksuznem stanovanju.
Oglej si celoten članek

Dominique Strauss-Kahn, ki je osumljen spolnega napada na sobarico v enem izmed newyorških hotelov, je iz zapora odšel na neznano lokacijo na Mannhatnu. Ob njem bo oborožen stražar, ves čas pa bo moral nositi tudi elektronsko zapestnico.

Strauss-Kahn naj bi hišni pripor prestajal v luksuznem stanovanju na Upper East Side, a so se stanovalci objekta, kjer naj bi prebival, uprli. Motijo jih predstavniki medijev, ki vse od objave lokacije, prežijo pred stavbo.

Sedaj naj bi ga tako prepeljali na neko drugo, "varno" lokacijo na Manhattnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.