Iz države izgnali predstavnika cerkve

Predstojnika župnije Srbske pravoslavne cerkve v Črni gori so izgnali iz države.
Oglej si celoten članek

Velibor Džomić, ki je že več let znan po svojih nacionalističnih nastopih, mora Črno goro zapustiti najpozneje do jutri do 18. ure, in sicer na podlagi odločitve tamkajšnjega ministrstva za notranje zadeve.

Odločitev je bila sprejeta na podlagi mnenja Agencije za nacionalno varnost Črne gore, da Džomić predstavlja resno nevarnost. Džomić naj bi bil eden od organizatorjev protesta ob nedavnem obisku podpredsednika vlade Kosova Hašima Tačija v Črni gori, prav tako pa naj bi sodeloval že pri nekaterih prejšnjih protestih zoper odločitve črnogorske vlade.

Džomić se je sicer že prej nekajkrat pritožil črnogorskemu upravnemu sodišču zaradi najav, da ga bo policija izgnala iz države, pritožbe so bile neuspešne, pišejo beograjski mediji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:15 7. Februar 2015.

    Noben tujec ne mora v drugi Državi delati pisdarije ! Dobi lahko samo šup karto. Čudi me , da se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.