Iz pisarne gledal, kako letalo drvi proti njemu

Foto: Prtscr Youtube
Foto: Prtscr Youtube
Zaposleni v stolpnici gledali, kako letalo drvi proti njim.
Oglej si celoten članek

Zaposlene v stolpnici v Brisbanu je spreletel srh, ko so skozi okno videli letalo, ki je drvelo proti njim. "Videti je bilo, kot bi se ponovil 11. september," so povedali prestrašeni zaposleni. 

Boeing C-17, ki je letel blizu - za nekatere preblizu - stolpnice, je bil del tridnevnega kulturno-umetniškega festivala Riverfire, ki vsako leto poteka v Brisabnu. Številni so potezo označili za neumno in nevarno. V primeru najmanjše napake bi se lahko končalo katastrofalno. 

S takšnim opažanjem se vsi niso strinjali. Menijo namreč, da bi lahko bilo nevarno le, če bi se letalo pokvarilo ali če bi oba pilota zadel infarkt. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.