Iz vode reševal otroke in umrl

Foto: Profimedia
Čeprav so bile okoliščine za kopanje neprimerne in so bile na plaži razobešene rdeče zastave, sta babica in dedek vnukom dovolila kopanje v bližini izliva reke Sisto v italijanski pokrajini Latina.
Oglej si celoten članek

Žal se je kopanje končalo tragično, piše Blasting News.

Trije otroci so se želeli po vsej sili kopati v vodi, a so se zaradi močnega toka in valov znašli v težavah. Ker niso mogli priti na kopno, so jim na pomoč priskočili trije odrasli, dedek dveh otrok, babica enega otroka, na pomoč jima je priskočil še mlajši moški.

Otroke jim je uspelo rešiti, a je 73-dedek nato omagal in umrl. Razlog za smrt je še neznan. V bolnišnici je v zelo resnem zdravstvenem stanju pristala babica enega otroka, zdravniško pomoč pa je potreboval tudi mlajši moški. Vsi trije otroci so jo odnesli brez poškodb.  

Preberite še:

 - Rešil sina, sebe ni mogel

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.