Iz zverižene pločevine potegnili truplo strojevodje

Foto: EPA Čelno trčenje vlakov v Švici Foto: Žurnal24 Čelno trčenje vlakov v Švici Foto: Žurnal24 Čelno trčenje vlakov v Švici Foto: Žurnal24 Čelno trčenje vlakov v Švici
Reševalci so iz lokomotive, ki je trčila z drugim vlakom, potegnili truplo strojevodje. V nesreči je bilo ranjenih 35 ljudi.
Oglej si celoten članek

Na zahodu Švice sta včeraj čelno trčila dva vlaka, pri čemer je bilo ranjenih 35 ljudi, med njimi jih je pet še vedno v kritičnem stanju. Pri reševanju so pomagali tudi helikopterji, z žerjavi pa danes že odstranjujejo zveriženo pločevino.

So pa iz enega izmed vlakov potegnili strojevodjo, ki je bil do zdaj med pogrešanimi. Kot so sporočili iz policije, bodo opravili identifikacijo, da bodo potrdili njegovo identiteto. Drugi strojevodja se zaradi poškodb zdravi v bolnišnici.

Pripeljala po istih tirih

Trčila sta dva švicarska vlaka, ki sta v bližini železniške postaje eden proti drugemu pripeljala po istih tirih. Ob trčenju so prvi vagoni vlakov iztirili. Zakaj sta vlaka vozila po istih tirih, za zdaj ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.