Izbruh vulkana iz zraka

Foto: Royce Snapp, AVO
Foto: Royce Snapp, AVO
Potniku na letalu, ki je letelo nad Aljasko, je uspel izjemen posnetek.
Oglej si celoten članek

Vulkan Pavlof na Aleutih je v zrak bruhnil neverjetne količine dima in povzročil tresenje tal na območju. Potniku na letalu, ki je letelo iz Dutch Harbor v Anchorage na Aljaski je uspelo narediti izjemen posnetek. Da je dobil tako priložnost, se mora zahvaliti pilotu letala, ki je malce zavil s poti, da so potniki lahko bili priča dogodku.

Pavlof je drugi najbolj aktivni vulkan na Aljaski. Do sedaj so zabeležili 40 izbruhov. Po včerajšnjem izbruhu so pristojne službe izdale ustrezna opozorila. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.