Izginila 15-letna turistka, našli truplo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Domnevno gre za posmrtne ostanke 15-letnice
Oglej si celoten članek

V Maleziji je 4. avgusta neznano kam izginila 15-letna britanska turistka Nora Quoirin, ki so jo nazadnje videli v njeni sobi v turističnem središču Dusan. Policija je odkrila truplo, za katerega domnevajo, da pripada njej, poroča BBC.

Truplo še niso identificirali, najverjetneje pa gre za izginulo turistko, dodaja BBC. Našli so ga v bližini omenjenega središča.

V iskanju izginule najstice je sodelovalo okrog 350 ljudi, ki so jo iskali tudi v odročnih mestih džungle. Oblasti so njen primer vodile kot primer izginule osebe, njena družina pa vendarle ni izključila niti možnost ugrabitve. Zato sta včeraj njena starša za pomoč pri iskanju ponudila denarno nagrado v višini 10 tisoč funtov. Žal tudi to ni pomagalo, da bi njuno hčer našli živo.

Podrobnosti glede primera še niso znane.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:31 13. Avgust 2019.

    Islam je zahletal svoj davek...žal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.