Izginule študente zažgali in odvrgli v reko

Foto: EPA Mehika Foto: EPA Mehika Foto: EPA Mehika Foto: EPA Mehika
Člani mehiške kriminalna tople priznali domnevne umore več kot 40 pogrešanih mehiških študentov.
Oglej si celoten članek

Mehiške študente, ki jih pogrešajo šest tednov, naj bi umorili člani kriminalne tolpe, je razkril mehiški generalni tožilec Jesus Murillo. Trije člani tolpe Guerreros Unidos naj bi zatrdili, da jim je študente predala policija. Nekaj med njimi naj bi bilo že mrtvih, ostale pa so ustrelili na odročnem odlagališču odpadkov. Osumljenci naj bi nato vsa trupla zažgali, ostanke pa nato zavili v vreče in odvrgli v reko.

Sorodniki pogrešanih so povedali, da naj bi ob reki, v bližini kraja, kjer so študenti izginili, odkrili šest vreč z neidentificiranimi ostanki trupel.

Osumljenci, ki so dejanja priznali, so zatrdili, da je bilo študentov več kot štirideset, točnega števila pa niso poznali. Da bi potrdili navedbe osumljencev, bo policija še izvedla DNK teste, saj se je pred tem že izkazalo, da v odkritih množičih grobiščih ni bilo ostankov študentov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:54 8. November 2014.

    Jezus? O Marija, Mati božja, kam smo prišli!

  • 11:59 8. November 2014.

    To misliš na Grosupeljsko sekto a ne?

  • 10:15 8. November 2014.

    SLOVENCI TUD TRPIMO TEROR JUŽNAŠKIH OKUPATORJEV !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.