Izgubil živce: Duhovnik pri krstu oklofutal dojenčka

Duhovnik je med krstom otroka povsem izgubil živce.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil video posnetek francosko govorečega duhovnika, ki med krstom oklofuta dojenčka, ki neutolažljivo joka. Šokirani oče nato otroka iztrga iz duhovnikovega naročja.

Prestrašeni otrok ga je, kot kaže, povsem vrgel s tira. Ker mu ga ni uspelo potolažiti, mu pred šokiranimi starši prisoli klofuto in zabrusi, naj se pomiri.

Ti so obstali kot vkopani, oče pa je nekaj trenutkov za tem otroka iztrgal iz naročja duhovnika.

Ni povsem jasno, kje se je incident zgodil. Glede na to, da se je zgodba o nasilnem duhovniku najprej pojavila v novičarskem portalu s francoskega otočja Martinik, obstaja velika verjetnost, da iz Karibov izvira tudi video posnetek.

To pa ni osamljen primer nasilja duhovnikov pri krstu. Lani so denimo posneli romunskega duhovnika, ki je povsem izgubil živce.

Ker otrok ni nehal jokati, mu najprej z dlanjo poskuša zapreti usta, otroka, ki histerično joka pa nato večkrat celega potopi v vodo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 02:39 24. Junij 2018.

    No mojih ne bi mogu klofnat, ker nista krscena. Se lahko krstita zdaj , ko sta odrasla in ko se …

  • 16:59 23. Junij 2018.

    Župnik kot župnik, usekanii pa STARŠI, da to dovolijo. Še dobro da sem bil tega prihranjen 😀

  • 16:22 23. Junij 2018.

    ne krstite otroka saj je to zaveza satanu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.