Izlet preživel le devetletni sin

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V ameriški zvezni državi Nova Mehika so v puščavi odkrili trupli francoskega zakonskega para.
Oglej si celoten članek

Šok za uslužbenca narodnega parka White Sands v ameriški zvezni državi Nova Mehika. V puščavi je med rutinskim pregledom območja odkril truplo 51-letne ženske. Na srečo je pregledal fotografije na njenem fotoaparatu, saj so razkrivale, da v puščavi ni bila sama, ampak z družino. Le kratek čas zatem je našel še truplo njenega 42-letnega moža, ob njem pa njunega devetletnega sina, ki je izlet po puščavi preživel, čeprav je bil močno dehidriran. Kot poročajo mediji, gre pri žrtvah za francoska državljana, ki sta sinom potovala po ZDA.

Trojica je v narodni park White Sands prispela v torek. Vročina je bila neznosna. Termometri so kazali 38 stopinj. Deček je povedal, da je njegovi materi med hojo postalo slabo, zato se je odpravila nazaj k avtu, z očetom pa sta pot nadaljevala. Nato se je zaradi vročine zgrudil še on.
Predstavnik parka je razložil, da ob poteh ni sence, niti virov pitne vode.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.