Izpraznili Evropski parlament

Foto: EPA
Foto: EPA
Prostore Evropskega parlamenta v Bruslju so izpraznili . Kot je prek Twitterja sporočila Tanja Fajon, "nič ne dela".
Oglej si celoten članek

Evropska poslanka Tanja Fajon je na Twitterju zapisala, da so obtičali v dvigalu ter da je prišlo do izpada elektrike v evropskem parlamentu. "Celo avtomati za kavo ne delujejo," še piše Fajonova.

Kot smo neuradno izvedeli, naj bi prišlo do izpada na električni postaji, tako da je brez elektrike ostal del Bruslja, kjer se nahaja evropski parlament. Tehnično naj ne bi šlo za evakuacijo, saj se ni oglasil alarm, so pa večinoma vse poslali iz stavb, saj naj bi napako odpravljali več ur, smo še izvedeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:28 19. September 2011.

    Upam,da ne boste pomrl, ker vam kavni avtomat ne dela.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.