Izrael potrebuje le 12 minut

Foto: Žurnal24
Depeše. Izrael potrebuje le od 10 do 12 minut, da izvede raketni napad na Iran.
Oglej si celoten članek

Ker so dobri prijatelji Združenih držav Amerike, njihova vojaška oprema in pripravljenost ostajata javna skrivnost. WikiLeaks je objavil depeše ameriškega veleposlaništva v Tel Avivu, ki razkrivajo, da Izrael potrebuje le od 10 do 12 minut, da izvede raketni napad na Iran.

Nemčija je že zanikala navedbe, ki jih je objavil WikiLeaks, in sicer da naj bi v sodelovanju z ZDA razvijala vohunske satelite.

Teheran pa naj bi po drugi strani imel okoli 300 raket, ki lahko v vsakem trenutku zadenejo katerikoli del Izraela. Izrael naj bi vseeno najbolj ogrožali palestinsko gibanje Hamas in libanonski Hezbolah. Izrael naj bi se intenzivno pripravljal na vojno z njima.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.