Izraelska letala ubila nosečo Palestinko in dveletno deklico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Izraelska letala so zgodaj zjutraj napadla Gazo ter ubila nosečo Palestinsko in njeno dveletno hčerko.
Oglej si celoten članek

 Na palestinskih ozemljih se je davi nadaljevalo nasilje. Izraelska letala so zgodaj zjutraj napadla Gazo ter ubila nosečo Palestinsko in njeno dveletno hčerko. Pod ruševinami hiše, v kateri sta umrli, so pokopani še trije ljudje, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Izraelska vojska je pojasnila, da so njena letala davi napadla dve poslopji, kjer palestinsko gibanje Hamas izdeluje orožje, a je ena od raket zadela tudi stanovanjsko hišo, v kateri sta umrli nosečnica in njena hčerka.

Palestinsko-izraelsko nasilje se v zadnjih dneh vse bolj stopnjuje. Doslej je bilo v več incidentih ubitih že več kot deset Palestincev, v desetih dneh pa so jih izraelske oblasti aretirale okoli 400.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.