Izžrebanec ni prišel po milijon dolarjev

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Loterija v ameriški zvezni državi Severna Karolina zaman išče in poziva lastnika loterijske srečke, da naj se zglasi pri njih in naj prevzame milijon dolarjev.
Oglej si celoten članek

Srečka je bila po poročanju časnika Charlotte Observer prodana v mestu Stallings že avgusta lani, a se do danes še nihče ni oglasil, da bi prevzel nagrado.

"Res želimo najti to osebo," je dejal tiskovni predstavnik tamkajšnje loterije, ki ob tem dobitnika nagrade poziva, da ima samo še danes čas za prevzem milijona dolarjev (732 tisoč evrov).

V primeru, da se dobitnik s loterijsko srečko ne bo prikazal na loteriji, bodo polovico denarja namenili izobraževalnemu skladu, drugo polovico pa zdravstveni zavarovalnici Medicaid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.