Japonska: tajfun zahteval 20 življenj

Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem. Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem. Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem. Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem. Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem. Foto: Reuters Tajfun Talas na Japonskem.
Tajfun Talas, ki je s seboj prinesel močan dež in veter, je na zahodu Japonske zahteval najmanj 20 smrtnih žrtev, še najmanj 50 ljudi pa pogrešajo. V poplavah in zemeljskih plazovih, ki so posledica tajfuna, pa je bilo ranjenih 98 ljudi.
Oglej si celoten članek

Zaradi tajfuna so na zahodu države in osrednji Japonski v soboto pozno popoldne ekvakuirali 460.000 ljudi.

Po napovedih vremenoslovcev se Talas danes počasi pomika proti severu dežele vzhajajočega sonca in Japonskemu morju.

Talas je že 12. tajfun v tej sezoni, ki je dosegel Japonsko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.