Jatu spodneslo tla pod nogami

Foto: Žurnal24 Letalo srbske družbe Jat je zdrsnilo s pristajalne steze.
Letalo srbskega prevoznika Jat je v nedeljo med pristajanjem na turškem letališču v Istanbulu zdrsnilo z letališke steze. Vzrok nesreče je najverjetneje spolzka letališka steza.
Oglej si celoten članek

Jatovo letalo boeing 737-300 je po pisanju srbskih medijev po zdrsu pristalo v blatu poleg letališke steze.

V nesreči ni bil poškodovan noben od 131 potnikov in članov posadke, med katerimi je bila tudi srbska finančna ministrica Diana Dragutinović, člani srbske vlade in Narodne banke Srbije, ki so bili namenjeni na sestanek Mednarodnega sklada in Svetovne banke.

Po vsej verjetnosti se je nesreča zgodila zaradi mokre letališke steze. Po zdrsu je desno krilo letala in motorja pristalo v blatu. Na kraj nesreče so sicer takoj prispeli gasilci in ekipa hitre pomoči, po pričevanju očividcev pa letalo ni zagorelo, vsi potniki pa so bili evakuirani in se počutijo dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.