Javili sta se na romantični oglas, končali mrtvi

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemška policija preiskuje primer smrti dveh žensk, ki ju je zakonski par držal v ujetništvu, ju mučil in na koncu ubil, pišejo nemški mediji.
Oglej si celoten članek

46-letni Wilfred W. in leto starejša Angelika B. sta v priporu, policija ju je zaradi suma uboja pridržala prejšnji teden. Moški je pred preiskovalnim sodnikom vse zanikal, medtem ko je njegova partnerka obtožbe priznala, češ da je vse storila zaradi svojega moža, saj je pred tem mučil in pretepal tudi njo. Zanimivo je, da je bil priprti sredi 90-tih že obsojen zaradi mučenja, pretepanja in držanja v ujetništvu. V zaporu je prebil slabe tri leta.

Policija sicer še vedno preiskuje okoliščine smrti 41-letne Susanne F., ki jo je zakonski par držal v ujetništvu na svojem domu v vasi Höxter. Umrla je v bolnišnici, potem ko jo je zločinski par nameraval vrniti na njen dom. Med potjo se jima je pokvaril avto, zato sta poklicala taksi. Zdravstveno stanje njune ujetnice se je medtem tako poslabšalo, da sta bila primorana poklicati reševalno ekipo. Zaradi posledic mučenja je ženska v bolnišnici umrla.

Policija okoliščine njene smrti še preiskuje, nemškim medijem so na tiskovni konferenci predstavili izsledke širše preiskave, ki nakazuje, da sta priprta mučila, ubila, razkosala in v kaminu sežgala še eno žensko, staro 33 let. Tudi ona se je oglasila na romantični oglas. Mučitelja sta svoje ujetnice mučila in pretepala več let.

Foto: EPA Hiša morilskega para

Policija meni, da je zlorabljenih žensk še več, preiskava jih je že navedla na sled še eni ženski, ki naj bi srečanje z zločinskim parom preživela.

Foto: EPA V spomin žrtvam

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:03 4. Maj 2016.

    Tako imenovane hiše groze niso nič novega ,upam samo,da se to ne bo pri nas ponovilo ! Kandidatov je vedno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.