Je Silvio S povezan z izginotjem Madeleine?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nemški policisti so v četrtek aretirali Silvia S, saj so v njegovem avtomobilu našli truplo štiriletnega dečka. Sumijo ga še drugih umorov.
Oglej si celoten članek

Morilec otrok znan pod imenom Silvio S, ki je priznal umor dveh otrok, bi bil lahko povezan tudi z izginotjem Madeline McCann, poroča The Sun.

Morilca so sicer policisti aretirali prejšnji teden, ker so v njegovem avtomobilu našli truplo štiriletnega begunca. Nemški kriminalisti že sumijo, da je Silvio S kriv tudi za izginotje petletne Inge Gehricke, ki je v Nemčiji izginila letošnjega maja.

Sumljivo vedenje 

Detektivi s Scotland Yarda pa naj bi Silvia S pod drobnogled vzeli zaradi izginotja Madeleine McCann, ki je najbolj odmevno izginotje otroka na svetu zadnja leta. Takrat še ne štiriletnica je na začetku maja 2007 izginila iz portugalskega obmorskega letovišča Praia da Luz. 

Detektivi bodo z nemškimi kolegi ugotavljali, kje se je Silvio S nahajal maja 2007, ko je s Portugalske izginila Madeleine.

Silvia S je prijavila njegova mati, ker se ji je zdelo njegovo vedenje sumljivo. Silvio je star 32 let, aretirali pa so ga v četrtek, ko so v njegovem prtljažniku našli truplo štiriletnega bosanskega begunca Mohameda Januzija.

Silvio S je priznal, da je v začetku oktobra ugrabil dečka, ki ga je nato spolno zlorabljal, naslednji dan pa ubil, ker ni nehal jokati. Priznal je tudi umor šestletnega Eliasa, ki je izginil letošnjega julija iz Potsdama blizu Berlina.

Preberite še:

Truplo štiriletnika našli v prtljažniku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:15 2. November 2015.

    Kazen za take je tudi kastracija s sekiro.

  • 08:22 2. November 2015.

    se strinjam, ampak take ponavadi proglasijo za neprištevne in se jim ne zgodi nič, živijo še naprej na naše stroške …

  • 05:06 2. November 2015.

    SRAM VAS BODI BANDA UŠIVA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.