Je ta gospod prisluškoval Obami in Putinu?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na srečanju držav G20, ki je ta vikend potekalo v Turčiji, sta se na ločenem sestanku srečala predsednik Združenih držav Amerike Barack Obama in njegov ruski kolega Vladimir Putin. A zasenčil ju je skrivnosten gospod.
Oglej si celoten članek

O čem sta se državnika pogovarjala, ni znano, je pa posnetek njunega sestanka po zaslugi tega gospoda čez noč postal hit svetovnega spleta.

  

Po družabnih omrežjih so začele krožiti različne teorije o tem, kaj je moški počel. Nektari so prepričani, da je želel Obami in Putinu prislužkovati, drugi trdijo, da je šlo za agenta, ki ima v torbici skrito kamero, tretji pa odgovarjajo, da se je le želel pokazati na televiziji.

 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:02 17. November 2015.

    ma vidi se,(po hoji) da je peder

  • ak
    18:24 16. November 2015.

    Ali pa pokazati in dokazati komu, kako lahko je priti do njiju...

  • 17:45 16. November 2015.

    Bolj zanimivo je to, da se jima je lahko tako priblizal brez posredovanja varnostnikov. Vsaj pogovarjata se...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.