Je to resnični razlog, da Melania ne želi v Belo hišo?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Melania Trump je, kot je znano, pojasnikla, da bo po izvolitvi svojega soproga za ameriškega predsednika i njegove selitve v Belo hišo ostala v New Yorku, kjer bi lahko njun sin Barron v miru dokončal šolsko leto. Mediji namigujejo, da je razlog, da ne želi v Washington, še nekje drugje.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, 47-letna Melania Trump tudi po izvolitvi njenega soproga, 71-letnega Donalda Trumpa na mesto ameriškega predsednika, še naprej živi v New Yorku. Uradno pojasnilo se glasi, da je razlog v njunem 11-letnem sinu Barronu, ki bi rad v New Yorku zaključil šolsko leto.

Daily Star vendarle ugiba, da je pravi razlog v Melanijini sestri, 48-letni Ines Knaus. Sestri naj bi si bili zelo blizu, Melania naj bi v resnici od vseh ljudi, ki jo obkrožajo, verjela le njej. Kot piše Daily Star Ines stanuje v bližini Trumpovega stolpa, kjer trenutno bivata Melania in Barron.

Trump, še piše omenjeni medij, naj bi si zelo želel, da bi se mu soproga in sin pridružila v Washingtonu, kar naj bi nekajkrat izpostavil. V času njune odsotnosti mu v Beli hiši pomagata njegova hči Ivanka in njen soprog Jared Kushner.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:54 27. Februar 2017.

    IN zurnal to ve PREVERJENO Od KJE ???

  • 18:47 27. Februar 2017.

    V kaj naj se seli ? Iz super luxusa in čistoče v staro bajjto , kjer verjetno smrdi že tudi …

  • 18:33 27. Februar 2017.

    Dajte najprej malo lektorirati vse skupaj.... itak pa je vse to od Melanije že sam pase.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.