Jedel človeška jetra s krompirjem

Foto: Žurnal24 "Ko so policisti prišli do moškega z nalogom za preiskavo stanovanja, je ta ravn
Ruska policija je sporočila, da je prijela moškega, ki je jedel jetra svojega znanca.
Oglej si celoten članek

Na sled kanibala so prišli v okviru podrobne preiskave pojavljanja delov teles, tudi glave, na različnih predelih ruske prestolnice.

"Ko so policisti prišli do moškega z nalogom za preiskavo stanovanja, je ta ravno jedel krompir s človeškimi jetri," je za Reuters povedala tiskovna predstavnica moskovske policije.

Preostanek jeter so preiskovalci našli v hladilniku. Tiskovna predstavnica je še dodala, da vzrok smrti žrtve in njena identiteta še nista znana. "Osumljenec je že priznal zločin ter brez kakršnekoli slabe vesti povedal, da je pojedel znančeva jetra," je zatrdil tožilec, ki je prevzel primer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.