Jekleni Putin reševal kite

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ruski premier Vladimir Putin je tokrat v vodah okoli polotoka Kamčatka reševal kite. Putin je sicer znan po tem, da se rad dokazuje kot "mačo".
Oglej si celoten članek

Putin se je z biologi podal na lov za sivim kitom oziroma vzorcem njegove kože. V gumijastem čolnu in s pripravljeno puščico je uspešno zadel kita. Priznal je, da mu je uspelo "šele v četrtem poskusu". Biolog, ki je Putina spremljal, je dejal, da bodo z vzorcem poskušali ugotoviti, od kod kit prihaja.

Putin se je v zadnjem desetletju lotil številnih podvigov, ki so Ruse prepričali, da je "jekleni človek", kot so ga poimenovali. Nazadnje so ga kamere ujele pri gašenju gozdnih požarov, ki so pustošili po vzhodu države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.