Jezni Libanonci "obkolili" Macrona

Foto: Epa
Foto: Epa
Želijo si, da režim pade, oblastem med drugim očitajo odgovornost za eksplozijo.
Oglej si celoten članek

V Bejrutu je francoski predsednik Emmanuel Macron med obiskom soseske, ki jo je eksplozija v torek porušila, doživel presenečenje. Po poročanju CNN-a ga je množica jeznih ljudi obkrožila in vzklikala: "Revolucija, revolucija!"

"Ljudje si želijo, da režim pade," so kričali protestniki in vztrajali, da so politiki, ki jim vladajo, teroristi. Macron naj bi jim dejal: "Tukaj sem, dolžan sem vam pomagati, pripeljal bom zdravila in hrano. Ta ne bo končala v skorumpiranih rokah, to vam zagotavljam." Dodal je, da bo zahteval nov politični pakt. 

Nove informacije sicer razkrivajo, da so uradniki v Bejrutu prezrli večkratna opozorila o nevarnih kemikalijah, ki naj bi bile vzrok za eksplozijo, zaradi katere je umrlo 137 ljudi, 5000 pa jih je ranjenih. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:11 13. September 2020.

    Ravno na praveva levaka so se namerili. Ta jim bo namesto zdavil podtaknil strup.

  • 01:05 7. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 21:40 6. Avgust 2020.

    A je macron tudi njim dejal, naj stopijo samo na drugo stran ulice, pa bodo dobili pomoč.. - tisti francoz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.