Kaj si o Sloveniji misli Google

Foto: Randal Olson
Foto: Randal Olson
Če v brskalnik Google vtipkate ime posamezne evropske države, bo brskalnik sam predlagal pridevnik, ki ga z državo najbolj povezuje.
Oglej si celoten članek

Googlov brskalnik uporabniku samodejno ponudi možne iskalne pojme. Potem ko so pred nekaj dnevi objavili pridevnike, ki jih Google povezuje z ameriškimi zveznimi državami, je ameriški študent Randal Olson pripravil seznam tudi za evropske države.

Vprašanje Zakaj je Slovenija tako ...? Google dopolni s pridevnikom majhna. Avstrijo poveže s pridevnikom bogata, Hrvaško s čudovita, Madžarsko, Bosni in Hercegovino, Srbijo z revna, Grčijo s pomembna, Turčijo s suha, Francijo z gej, Španijo s prazna, Finsko s pametna, Dansko s srečna in Rusijo z velika.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • d
    07:15 29. Januar 2014.

    v riti ? Govor zase ... men je cist fajn ;) eat yourself

  • 21:02 28. Januar 2014.

    Pozabu si na postojnsko jamo in človeško ribico. Tu je naš adut.

  • 20:18 28. Januar 2014.

    v riti... če pa misliš na zemljevid, pa pejt po očala od stare mame pa nekje okol sredine išči

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.