Kaj vse ljudje pozabljajo v hotelih

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Anketa, v kateri je sodelovalo 500 hotelov po vsem svetu, je razkrila, kaj vse gostje puščajo v hotelskih sobah.
Oglej si celoten članek

Poleg običajnih stvari, kot so ključi, polnilci za mobilnik, ščetka za zobe, so čistilke v sobah našle tudi veliko neobičajne stvari. V New Yorku je mladoporočenka za sabo pustila poročno obleko, v Las Vegasu pa je policist v sobi pozabil svojo pištolo in značko. V Bostonu pa je nekdo v predalu mize pustil 10 tisoč dolarjev govovine.

A to še ni nič. V Pragi je nekdo v hotelu pozabil svojo ženo, drugi pa je hotel zapustil brez svoje mame. V teh dveh primerih sicer nismo popolnoma prepričani, da sta moška na ženski res pozabila ...

Gostje pa za sabo ne puščajo le ljudi, ampak tudi živali. V Budimpešti je nekdo pozabil polža, v Washingtonu pa kačo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.