Kako je Clintonova vadila izogibanje Trumpu

Foto: EPA
Foto: EPA
Hilary Clinton je pred nastopom na soočenju z Donaldom Trumpom vadila, kako naj se izogne pretesnemu stiku. Posnetek je sedaj prišel v javnost.
Oglej si celoten članek

Kandidatka demokratov in velika poraženka lanskih predsedniških volitev v ZDA Hilary Clinton se je intenzivno pripravljala na soočenje s svojim tekmecem Donaldom Trumpom, med drugim tudi s telesno govorico. 

Septembra lani, dva dni pred prvim televizijskim soočenjem, je vadila prihod na oder pred kamerami in kako naj reagira, če bi jo skušal republikanski tekmec objeti. Tako bi se odzvala ...

Posnetek z nekoliko komično sproščenim zaključkom v dneh izjemno naporne kampanje je prišel v javnost te dni, potem ko ga je objavil tesni sodelavec Clintonove Philippe Reiners. "Ni se lahko izogniti Trumpovemu objemu, včasih je potrebno celo vaditi," je ob tem zapisal Trumpov "dvojnik."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:56 20. Maj 2017.

    Na smetišče človeštva z njo ne pa da je še vedno v medijih. Nima nobene funkcije več kot pa to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.