Kamere posnele kotitev tigra

Nadzorne kamere posnele trenutek, ko se je v londonskem živalskem vrtu skotil prvi mladič sumatranskega tigra po 17 letih.
Oglej si celoten članek

Skrbniki petletne tigrice Melati niso javno razkrili, da je breja. 22. septembra pa so se po 105-dnevni brejosti le razveselili mladiča.  Kotitev je trajala vsega šest minut.

"Kotitev se je kotila zelo hitro, Melatin materinski nagon je takoj začel delovat - začela je lizati mladiča. Zelo zgodaj je še, zato pustimo Melati, da sama skrbi za svojega mladiča, preko kamer pa ju lahko opazujemo. Za zdaj se je izkazala kot odlična mama," je dejal oskrbnik Paul Kybett, poroča BBC. 

Katerega spola je mladič, še ne vedo, javnosti pa se bosta pokazali šele čez nekaj tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.