Kampuscheva pomaga Elisabeth

Foto: Žurnal24 Elisabeth Fritzl (Foto: Bild)
Natascha Kampusch je Elisabeth Fritzl, ki jo je imel lasten oče 24 let zaprto v kleti, podarila 25.000 evrov.
Oglej si celoten članek

"Josef Fritzl je pošast. Želela sem spoznati Elisabeth, vendar je močno zastražena, zato sem se odločila, da ji podarim nekaj denarja, ki so ga meni poklonili dobri ljudje. Poslala sem ji 25.000 evrov. Upam, da je denar pomagal njej in otrokom. Potrebovala bo veliko pomoči," je Natascha Kampusch povedala za britanski The Sun.

Foto: Žurnal24 null

Zgodba Elisabeth Fritzl je pretresla avstrijsko javnost dve leti po zgodbi Natasche Kampusch. Josef Fritzl je imel hčerko Elisabeth 24 let zaprto v kleti, z njo je imel sedem otrok. Ko je Natascha na televiziji videla zgodbo, je dobila napad panike, imela je občutek, da se zgodovina ponavlja. Tudi sama je bila osem let ujetnica.

"Nezaslišano je, da Fritzl zdaj trdi, da je ljubil ženo in hčerko. Laže. Josef Fritzl ljubi le sebe. To, kar je naredil, je bolno," je še povedala v intervjuju za The Sun Kampuscheva. Sama je s svojimi demoni opravila v knjigi 3096 dni, kjer je opisala osem let svojega ujetništva.

Foto: Žurnal24
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.